';

Δογιάμη Βέρα

Image
Δογιάμη Βέρα
Παθολόγος - Γηρίατρος
ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ :

- 2014: απόκτηση τίτλου εξειδίκευσης Γηριατρικής
- 2014: διδάκτωρ ιατρικής σχολής Πανεπιστημίου Ruhr-Universität Bochum Γερμανίας-θέμα διδακτορικής διατριβής:”Εκτίμηση της επίπτωσης της ηπατίτιδας C στην μητρόπολη του Ruhrgebiet”.
- 2014: απόκτηση τίτλου εξειδίκευσης Υπερηχολογίας της Παθολογίας
- 2014: απόκτηση τίτλου επειγοντολόγου Ιατρού
- 2012: απόκτηση τίτλου ειδικότητας Παθολογίας
- 2012: απόκτηση τίτλου εξειδίκευσης Διατροφολογίας
- 2004: Πτυχίο Ιατρικής Σχολής, Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Πατρών (Βαθμός Πτυχίου: 7.31, «Λίαν Καλώς»)

ΑΔΕΙΑ ΑΣΚΗΣΕΩΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ :

- Νομαρχία Αθηνών, Τομέας κεντρικός Διεύθυνση δημόσιας υγείας (20/08/2004)
- Τίτλος Ιατρικής ειδικότητας Παθολογίας (2012)
- Τίτλος εξειδίκευσης Διατροφολογίας (2012)
- Τίτλος εξειδίκευσης Γηριατρικής (2014
- Τίτλος εξειδίκευσης Υπερηχολογίας της Παθολογίας (2014)

ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ :

- Εκπαιδευτικό σεμινάριο Paliative Care προς απόκτηση τίτλου εξειδίκευσης υποστηρικτικής θεραπείας (9 ος 2014)
- Εκπαιδευτικό πρόγραμμα Φροντίδας Τραυμάτων προς απόκτηση τίτλου Ιατρού υπεύθυνου για τη φροντίδα τραυμάτων (5 ος 2014)
- Εκπαιδευτικό σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας στο νοσοκομείο προς απόκτηση τίτλου του Ιατρού υπεύθυνου για υγιεινή και ασφάλεια στο νοσοκομείο (10 ος 2013)
- Εκπαιδευτικό πρόγραμμα Ακτινοπροστασίας προς απόκτηση τίτλου Ιατρού υπεύθυνου για ακτινοπροστασία (11 ος 2013)
- Ετήσιο Update Εσωτερικής Παθολογίας – Βερολίνο Γερμανίας (11 ος 2013)
- Εκπαιδευτικό σεμινάριο και Εργαστήρια Βρογχοσκόπησης (11 ος 2010)
- Εκπαιδευτικό σεμινάριο και Εργαστήρια Γαστροσκόπησης (12 ος 2010)
- Εκπαιδευτικά σεμινάρια και Πρακτικές Ασκήσεις Υπερηχολογίας Καρδιάς Duplex, Doppler, M-Mode (2009-2011)
- Εκπαιδευτικά σεμινάρια και Πρακτικές Ασκήσεις Υπερηχολογίας Αγγείων (2009-2011))
- Εκπαιδευτικά σεμινάρια και Πρακτικές Ασκήσεις Υπερηχολογίας Άνω και Κάτω Κοιλίας, Θυροειδούς (2009-2011)
- Εκπαιδευτικό σεμινάριο Επείγουσας Ιατρικής (2010)
- Εκπαιδευτικό σεμινάριο Ιατρικής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας (2010)
- Συνεχής συμμετοχή και παρουσιάσεις στα πλαίσια του εβδομαδιαίου εκπαιδευτικού προγράμματος της Γ’ Παθολογικής Κλινικής

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ :

- 2018: Επιστημονικά υπεύθυνη τμήματος Παθολογίας, Προληπτικής Ιατρικής και Γηριατρικής και Ιατρικής Αντιγήρανσης στο Ιδωτικό Πολυιατρείο Medihall
- 2015: Επιμελήτρια Α Ορθοβιοτικής Ιατρικής
- 2013-2015: Επιμελήτρια Α’ στο πρότυπο Κέντρο Γηριατρικής και Γηριατρικής Αποκατάστασης Marienhospital Wattenscheid – Katholisches Klinikum Bochum (KKB) – Μέλος του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ruhr-Universität Bochum (RUB)
- 2012-2013: Επιμελήτρια Α’ στην Γ΄ Παθολογική Κλινική του Elisabethhospital – KKB – Μέλος του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ruhr-Universität Bochum (RUB)
- 2008-2012: ε ιδικευόμενη ιατρός Παθολογίας στην Γ΄ Παθολογική κλινική του Elisabethhospital – KKB – Μέλος του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ruhr-Universität Bochum (RUB)
- 2007-2008: ε ιδικευόμενη ιατρός Παθολογίας στην Παθολογική κλινική του Barbarahospital Katholisches Klinikum Emscher Lippe (KKEL)
- 2005-2006: ε κπλήρωση υπηρεσίας υπαίθρου στο Κέντρο Υγείας – Γενικό Νοσοκομείο Μολάων Λακωνίας με εξάμηνη παράταση θητείας
- 2004-2005: ε ιδικευόμενη ιατρός στην παθολογική, χειρουργική και καρδιολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Μολάων Λακωνίας

ΜΕΛΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ :

- Ιατρικός Σύλλογος Westfalen Lippe Γερμανίας
- Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών
- Γερμανική Εταιρεία Παθολογίας
- Γερμανική και Ευρωπαϊκή Εταιρεία Διατροφολογίας
- Γερμανική Εταιρεία Γηριατρικής

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ & ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ - POSTERS

- Παρουσίαση της υποψήφιας διδακτορικής εργασίας σε Poster στα πλαίσια του Viral Hepatitis Congress με υποτροφία για τον τίτλο του καλύτερου νεαρού επιστήμονα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ :

Τηλέφωνο : 210 6250100
Email : info@medihall.gr

Πακέτα

Προσφορών

Κέντρο Αισθητικής The ElixirLab

By Medihall

Healthy
Visitors Words
Τα Ιατρεία μας
Image module
Ακτινοδιαγνωστικό

Η ακτινοδιαγνωστική είναι η ιατρική ειδικότητα η οποία χρησιμοποιεί τεχνολογίες απεικόνισης των εσωτερικών οργάνων και άλλων μερών του σώματος με σκοπό τη διάγνωση και πολλές φορές τη θεραπεία ασθενειών.

Image module
Βιοπαθολογικό

Το εργαστήριο βιοπαθολογίας του Medihall καλύπτει όλες τις εξετάσεις που περιλαμβάνονται στην ιατρική ειδικότητα της βιοπαθολογίας

Image module

Γυναικολογικό – Μαιευτικό

Γυναικολογία είναι η ειδικότητα της Ιατρικής που μελετά τον οργανισμό της γυναίκας και το γενετικό της σύστημα από μορφολογική, φυσιολογική, αλλά και παθολογική άποψη.

Image module
Ενδοκρινολογικό

Παρέχονται υπηρεσίες ενδελεχούς ορμονικού ελέγχου και εξειδικευμένων διαγνωστικών δοκιμασιών ώστε να εφαρμόζεται η κατάλληλη και αποτελεσματικότερη αγωγή σύμφωνα με τα διεθνή πρότυτα.

Image module
Καρδιολογικό

Καρδιολογία είναι η ιατρική ειδικότητα που ασχολείται με τις παθήσεις της καρδιάς. Η πρωταρχική ευθύνη της καρδιάς είναι η προώθηση του αίματος στη συστηματική κυκλοφορία, δηλαδή στους πνεύμονες, όπου αυτό οξυγονώνεται.

Image module
Οφθαλμολογικό

H οφθαλμολογία είναι η ιατρική ειδικότητα που ασχολείται με την ανατομία, φυσιολογία και παθήσεις των οφθαλμών. Ανήκει στις λεγόμενες χειρουργικές ειδικότητες. Το Ιατρείο του MediHall είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα τεχνολογίας αιχμής.

Image module
Παθολογικό-Γηριατρικό

Το Παθολογικό τμήμα του Medihall διέπεται από ανθρωποκεντρική αντιμετώπιση των προβλημάτων της Εσωτερικής Παθολογίας. Μέσω της δυνατότητας διενέργειας ιατρικών συμβουλίων με ιατρούς άλλων ειδικοτήτων.

Image module
Χειρουργικό

Η Γενική Χειρουργική είναι η ειδικότητα εκείνη της Ιατρικής που ασχολείται με τη διάγνωση, θεραπεία και χειρουργική αποκατάσταση των κηλών

Image module
Αισθητικής Ιατρικής

Στο Τμήμα Αισθητικής Ιατρικής του MediHall παρέχονται πρωτοποριακές υπηρεσίες υγείας και ευεξίας, βασισμένες σε υπερσύγχρονο εξοπλισμό.

Image module
Γαστρεντερολογικό

Γαστρεντερολογία είναι η ιατρική ειδικότητα που ασχολείται με τη διάγνωση και θεραπεία οξέων και χρόνιων παθήσεων του πεπτικού συστήματος

Image module
Δερματολογικό – Αφροδισιολογικό

Το δέρμα είναι το αισθητήριο όργανο της αφής και διαθέτει ορισμένες ιδιότητες απαραίτητες για την επιβίωση του ατόμου και για την αλληλεπίδρασή του με το εξωτερικό περιβάλλον.

Image module
Ενδοσκοπικό

Η γαστρεντερολογία είναι ένας κλάδος της ιατρικής επιστήμης που ασχολείται με το πεπτικό σύστημα και τα όργανά του: οισοφάγος, στομάχι, πάγκρεας, ήπαρ, χοληδόχος κύστη, λεπτό και παχύ έντερο.

Image module
Ορθοπαιδικό

Ορθοπαιδική είναι η ιατρική ειδικότητα που μελετά και θεραπεύει τις παθήσεις και τραυματικές κακώσεις του μυοσκελετικού συστήματος.Ανήκει στις χειρουργικές ειδικότητες. Στο ορθοπαιδικό ιατρείο του MediHall γίνεται κλινική εξέταση, διάγνωση, αλλά και αντιμετώπιση κλασικών ορθοπαιδικών παθήσεων και τραυματικών κακώσεων.

Image module
Ουρολογικό – Ανδρολογικό

Το Ουρολογικό τμήμα του Medihall καλύπτει όλο το φάσμα της διάγνωσης, θεραπείας και αποκατάστασης των παθήσεων του ουροποιητικού συστήματος.

Image module
Παιδιατρικό

Στόχος του Παιδιατρικού Ιατρείου του MediHall είναι η σωστή σωματική, ψυχική και πνευματική υγεία των παιδιών, μέσα από την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση και συμβουλευτική των γονέων.

Image module
Ιατρείο μελέτης ξηροφθαλμίας

Τα συμπτώματα της ξηροφθαλμίας απασχολούν το 34% του πληθυσμού παγκοσμίωςΜήπως κι εσείς έχετε ερυθρότητα στους οφθαλμούς, την αίσθηση ξένου σώματος, έντονο ερεθισμό & ευαισθησία στο φως, υπερβολική δακρύρροια;

Κλείστε το Ραντεβού σας