';

Ανδρίτσος Κωνσταντίνος

Image
Ανδρίτσος Κωνσταντίνος
Ουρολόγος - Ανδρολόγος
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ :

Αποφοίτησε το 2002 από την ιατρική σχολή του αγγλόφωνου πανεπιστημίου “ovidius” της Ρουμανίας Το διάστημα 2005-2007 εργάστηκε στην Κεντρική Κλινική Αθηνών στην κλινική του καθηγητή ,Θεραπευτικής του Παν. Αθηνών, Μ. Μαυρικάκη. Από το 2007 έως το 2008 εκπαιδεύτηκε στην γενική χειρουργική στο γενικό νομαρχιακό νοσοκομείο Καλαμάτας. Ολοκλήρωσε την ειδικότητα του στο 401 γενικό στρατιωτικό νοσοκομείο Αθηνών, όπου υπήρξε ειδικευόμενος της ουρολογικής κλινικής από το 2009 έως τον Φεβρουάριο του 2013. Μέσα σ΄ αυτό το διάστημα εκπαιδεύτηκε στην ενδοουρολογία και λαπαροσκοπική ουρολογία ενώ στο τελευταίο έτος εκπαιδεύτηκε στην πλαστική και επανορθωτική χειρουργική καθώς και στην παιδοουρολογία , στην παιδοουρολογική κλινική “Παίδων Αγ. Σοφία” . Τον Απρίλιο του 2013 έλαβε κατόπιν εξετάσεων τον τίτλο της ειδικότητας στην ουρολογία. Τα ακαδημαϊκά έτη 2011-2012 και 2012-2013, φοίτησε στο πανεπιστήμιο Αθηνών στο Μεταπτυχιακό πρόγραμμα με τίτλο “Ελάχιστα Επεμβατική Χειρουργική, Ρομποτική Χειρουργική και Τηλεχειρουργική”.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ :

- Μετά την λήψη της ειδικότητας τον Απρίλιο του 2013 εως τον Μαϊο του 2017 εργάστηκε ως επιμελητής στην ουρολογική κλινική του νοσοκομείου Metropolitan με διευθυντή τον καθηγητή Β. Πουλάκη. Έκτοτε εργαζεται ως επικεφαλής ουρολογικής ομάδας στο νοσοκομείο Υγεία με βασικό αντικείμενο την Ρομποτική Ουρολογία καθώς και την Ελάχιστα Επεμβατική Ουρολογία.
- Απο τον Ιανουάριο του 2014 έως σήμερα διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Βασ. Σοφίας 92 στην Αθήνα.
- Απο τον Σεμπτέμβριο του 2017 έως σήμερα ανέλαβε την ανάπτυξη και λειτουργία του ουρολογικού τμήματος του ιατρικου κέντρου “MEDIHALL” στην Κηφισιά όπου είναι μέλος του ΔΣ

ΜΕΛΟΣ ΕΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ :

- Μέλος της ελληνικής ουρολογικής εταιρίας ΕΟΕ
- Μέλος του τμήματος ενδοουρολογικής και λαπαροσκοπικής ουρολογίας.
- Μέλος της ευρωπαϊκής ουρολογικής και ενδοουρολογικής εταιρίας.
- Μέλος της ελληνικής εταιρίας αναπαραγωγικής ιατρικής.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ :

Τηλέφωνο : 210 6250100
Email : andritsos@medihall.gr

Πακέτα

Προσφορών

Κέντρο Αισθητικής The ElixirLab

By Medihall

Healthy
Visitors Words
Τα Ιατρεία μας
Image module
Ακτινοδιαγνωστικό

Η ακτινοδιαγνωστική είναι η ιατρική ειδικότητα η οποία χρησιμοποιεί τεχνολογίες απεικόνισης των εσωτερικών οργάνων και άλλων μερών του σώματος με σκοπό τη διάγνωση και πολλές φορές τη θεραπεία ασθενειών.

Image module
Βιοπαθολογικό

Το εργαστήριο βιοπαθολογίας του Medihall καλύπτει όλες τις εξετάσεις που περιλαμβάνονται στην ιατρική ειδικότητα της βιοπαθολογίας

Image module

Γυναικολογικό – Μαιευτικό

Γυναικολογία είναι η ειδικότητα της Ιατρικής που μελετά τον οργανισμό της γυναίκας και το γενετικό της σύστημα από μορφολογική, φυσιολογική, αλλά και παθολογική άποψη.

Image module
Ενδοκρινολογικό

Παρέχονται υπηρεσίες ενδελεχούς ορμονικού ελέγχου και εξειδικευμένων διαγνωστικών δοκιμασιών ώστε να εφαρμόζεται η κατάλληλη και αποτελεσματικότερη αγωγή σύμφωνα με τα διεθνή πρότυτα.

Image module
Καρδιολογικό

Καρδιολογία είναι η ιατρική ειδικότητα που ασχολείται με τις παθήσεις της καρδιάς. Η πρωταρχική ευθύνη της καρδιάς είναι η προώθηση του αίματος στη συστηματική κυκλοφορία, δηλαδή στους πνεύμονες, όπου αυτό οξυγονώνεται.

Image module
Οφθαλμολογικό

H οφθαλμολογία είναι η ιατρική ειδικότητα που ασχολείται με την ανατομία, φυσιολογία και παθήσεις των οφθαλμών. Ανήκει στις λεγόμενες χειρουργικές ειδικότητες. Το Ιατρείο του MediHall είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα τεχνολογίας αιχμής.

Image module
Παθολογικό-Γηριατρικό

Το Παθολογικό τμήμα του Medihall διέπεται από ανθρωποκεντρική αντιμετώπιση των προβλημάτων της Εσωτερικής Παθολογίας. Μέσω της δυνατότητας διενέργειας ιατρικών συμβουλίων με ιατρούς άλλων ειδικοτήτων.

Image module
Χειρουργικό

Η Γενική Χειρουργική είναι η ειδικότητα εκείνη της Ιατρικής που ασχολείται με τη διάγνωση, θεραπεία και χειρουργική αποκατάσταση των κηλών

Image module
Αισθητικής Ιατρικής

Στο Τμήμα Αισθητικής Ιατρικής του MediHall παρέχονται πρωτοποριακές υπηρεσίες υγείας και ευεξίας, βασισμένες σε υπερσύγχρονο εξοπλισμό.

Image module
Γαστρεντερολογικό

Γαστρεντερολογία είναι η ιατρική ειδικότητα που ασχολείται με τη διάγνωση και θεραπεία οξέων και χρόνιων παθήσεων του πεπτικού συστήματος

Image module
Δερματολογικό – Αφροδισιολογικό

Το δέρμα είναι το αισθητήριο όργανο της αφής και διαθέτει ορισμένες ιδιότητες απαραίτητες για την επιβίωση του ατόμου και για την αλληλεπίδρασή του με το εξωτερικό περιβάλλον.

Image module
Ενδοσκοπικό

Η γαστρεντερολογία είναι ένας κλάδος της ιατρικής επιστήμης που ασχολείται με το πεπτικό σύστημα και τα όργανά του: οισοφάγος, στομάχι, πάγκρεας, ήπαρ, χοληδόχος κύστη, λεπτό και παχύ έντερο.

Image module
Ορθοπαιδικό

Ορθοπαιδική είναι η ιατρική ειδικότητα που μελετά και θεραπεύει τις παθήσεις και τραυματικές κακώσεις του μυοσκελετικού συστήματος.Ανήκει στις χειρουργικές ειδικότητες. Στο ορθοπαιδικό ιατρείο του MediHall γίνεται κλινική εξέταση, διάγνωση, αλλά και αντιμετώπιση κλασικών ορθοπαιδικών παθήσεων και τραυματικών κακώσεων.

Image module
Ουρολογικό – Ανδρολογικό

Το Ουρολογικό τμήμα του Medihall καλύπτει όλο το φάσμα της διάγνωσης, θεραπείας και αποκατάστασης των παθήσεων του ουροποιητικού συστήματος.

Image module
Παιδιατρικό

Στόχος του Παιδιατρικού Ιατρείου του MediHall είναι η σωστή σωματική, ψυχική και πνευματική υγεία των παιδιών, μέσα από την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση και συμβουλευτική των γονέων.

Image module
Ιατρείο μελέτης ξηροφθαλμίας

Τα συμπτώματα της ξηροφθαλμίας απασχολούν το 34% του πληθυσμού παγκοσμίωςΜήπως κι εσείς έχετε ερυθρότητα στους οφθαλμούς, την αίσθηση ξένου σώματος, έντονο ερεθισμό & ευαισθησία στο φως, υπερβολική δακρύρροια;

Κλείστε το Ραντεβού σας