';

Ορθοπαιδικό

Ακτινοιαγνωστικό

Ορθοπαιδικό

Ορθοπαιδική είναι η ιατρική ειδικότητα που μελετά και θεραπεύει τις παθήσεις και τραυματικές κακώσεις του μυοσκελετικού συστήματος.Ανήκει στις χειρουργικές ειδικότητες.

Στο ορθοπαιδικό ιατρείο του MediHall γίνεται κλινική εξέταση, διάγνωση, αλλά και αντιμετώπιση κλασικών ορθοπαιδικών παθήσεων και τραυματικών κακώσεων. Η ενδεδειγμένη θεραπεία, συντηρητική ή χειρουργική, προτείνεται κατά τη διάρκεια της εξέτασης. Σε περίπτωση που χρειαστεί απεικονιστικός έλεγχος (ακτινογραφίες, υπέρηχοι), τότε αυτοί διενεργούνται επιτόπου στο MediHall. Όταν απαιτείται χειρουργική επέμβαση γίνεται αντίστοιχος προγραμματισμός σε νοσοκομείο.

Το Ιατρείο του MediHall είναι άρτια οργανωμένο, διαθέτοντας την πιο σύγχρονη υλικοτεχνική υποδομή. Σε αυτό ο ασθενής θα βρει ένα φιλικό περιβάλλον, στο οποίο θα ενημερωθεί για την πάθησή του και για την ενδεδειγμένη αντιμετώπισή της.

Στο Ιατρείο του MediHall διερευνώνται, αντιμετωπίζονται και παρέχονται, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

CELLUMA
Η προβλεπόμενη χρήση της συσκευής περιλαμβάνει την παροχή θερμότητας στο υπέρυθρο (IR) φάσμα τοπικά, με σκοπό την αύξηση της θερμοκρασίας του ιστού, για προσωρινή ανακούφιση των ήπιων πόνων στους μύες και τις αρθρώσεις, της αρθρίτιδας και των μυοσπασμών, για ανακούφιση της ακαμψίας, για διευκόλυνση της χαλάρωσης του μυϊκού ιστού και για προσωρινή αύξηση της τοπικής κυκλοφορίας του αίματος. H θεραπεία περιλαμβάνει 12 συνεδρίες σε χρονικό διάστημα 4 εβδομάδων, με 3 θεραπείες κάθε εβδομάδα.
Οστεοαρθρίτιδα
Έλεγχος και αντιμετώπισή της.
Οστεοπόρωση
Αντιμετώπιση της οστεοπόρωσης και των συνεπειών της.
Eγχύσεις
Εγχύσεις Α. Φαρμάκων Β. ενεργοποιημένων αιμοπεταλίων (PRP – Platelet-Rich Plasma) προς ανακούφιση πόνου και επούλωση τραυματισμένων μυών και τενόντων. Πρόκειται περί έγχυσης με πλάσμα πλούσιο σε αιμοπετάλια, τα οποία βοηθούν στην επούλωση των τραυμάτων. Χρησιμοποιείται σε τραυματισμούς μυών,τενόντων, σε τενοντίτιδες και εκφυλιστικές αρθρίτιδες (γόνατος- ώμου -ισχίου) κτλ.
Συντηρητικές θεραπείες ακινητοποίησης καταγμάτων και κακώσεων
Λήψη ιστορικού και κλινική Εξέταση. Εκτίμηση ακτινογραφιών. Αντιμετώπιση καταγμάτων ,κακώσεων (τοποθέτηση νάρθηκα η γύψου)
Αθλητικές Κακώσεις
Έλεγχος μυοσκελετικού συστήματος. Εξέταση αθλητών, εκτίμηση και θεραπεία τραυματισμών, παρακολούθηση, αποκατάσταση.
Παιδοορθοπαιδικό Ιατρείο
Εξέταση και διάγνωση μυοσκελετικών παθήσεων.Αντιμετώπιση τραυματισμών..

Κλείστε το Ραντεβού σας

Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να κλείσετε ραντεβού στο Διαγνωστικό Κέντρο MEDIHALL , και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για επιβεβαίωση του ραντεβού σας.

*

*

*

*

*

Reload Captcha

Image module

Check – Up για την Γυναίκα.

Το Medihall προσφέρει ένα μοναδικό πακέτο check – up για την Γυναίκα στην προνομιακή τιμή των 95 ευρώ.

Image module

Check – Up για τον Άντρα.

Το Medihall προσφέρει ένα μοναδικό πακέτο check – up για τον Άντρα στην προνομιακή τιμή των 95 ευρώ.

Image module

Βασικός ‘Ελεγχος

Το Medihall προσφέρει τον πλήρη βασικό αιματολογικό στην προνομιακή τιμή των 30 ευρώ.

Πακέτα Προσφορών

Βρες εύκολα και γρήγορα το πακέτο εξετάσεων που θες και κλείσε το ραντεβού σου σε 2' μόλις λεπτά!