';

Αισθητικής Ιατρικής

Αισθητικής Ιατρικής

Αισθητική Ιατρική

Στο Τμήμα Αισθητικής Ιατρικής του MediHall-The Elixir Lab παρέχονται πρωτοποριακές υπηρεσίες υγείας και ευεξίας, βασισμένες σε υπερσύγχρονο εξοπλισμό. Σχετικά με το ποια μέθοδος ή θεραπεία συνίσταται για την περίπτωσή σας, αρμόδιο να σας κατευθύνει είναι το επιστημονικό προσωπικό του MediHall-The Elixir Lab, το οποίο διαθέτει τόσο τις γνώσεις όσο και την εμπειρία για να σας προτείνει την κατάλληλη προσωποποιημένη θεραπεία. Πιο συγκεκριμένα στο τμήμα Αισθητικής Ιατρικής του MediHall-The Elixir Lab, παρέχονται:
Νήματα Ανάπλασης PDO
Πρόκειται για νήματα κατασκευασμένα από το ίδιο υλικό που κατασκευάζονται και τα απορροφήσιμα ράμματα, τα οποία εμφυτεύονται έτσι ώστε να σχηματίζουν πλέγμα ανόρθωσης και ανάπλασης του ιστού. Τα αποτελέσματα είναι δέρμα σφριγηλό και νεανικό! Περιοχές στις οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν τα νήματα είναι ο λαιμός, τα χέρια, οι γλουτοί, η κοιλιά, οι μηροί, τα γόνατα, το πρόσωπο κτλ.
Microneedling
Πρόκειται για μη επεμβατική μέθοδο διέγερσης του κολλαγόνου (κολλανογένεση) με τη βοήθεια ενός dermaroller το οποίο περιλαμβάνει ακίδες (μικροβελόνες). Με τη θεραπεία αυτή πραγματοποιείται διαδερμική μεταφορά δραστικών ουσιών στα πιο βαθιά στρώματα της επιδερμίδας, ενώ ταυτόχρονα λειτουργεί ο μηχανισμός επούλωσης του δέρματος που έχει ως αποτέλεσμα την έκκριση κολλαγόνου και ελαστίνης. Επιτυγχάνεται έτσι βελτίωση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών γύρω από το στόμα και τα μάτια, όπως και ενυδάτωση του δέρματος. Το δέρμα αποκτά σφριγηλότητα και λάμψη.
Θεραπεία με υαλουρονικό οξύ
Είναι γρήγορη και ασφαλής θεραπεία με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Συνίσταται στην έγχυση του οξέους (μία πρωτεΐνη) προς γέμισμα των ρυτίδων. Με αυτό τον τρόπο το πρόσωπο αποκτά πιο νεανική όψη, ενώ βελτιώνεται η ελαστικότητα του δέρματος. Ενδεικτικά, χρησιμοποιείται σε ανόρθωση ζυγωματικών, ρυτίδες πικρίας, ρινοπαρειακές ρυτίδες, περιστοματικές ρυτίδες, χείλη.
Τεχνική Γλυπτικής Σώματος Lipomassage
Κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, η τεχνική αυτή αδυνατίσματος επανενεργοποιεί τη διαδικασία απελευθέρωσης του λίπους (λιπόλυση) για την εξάλειψη του τοπικού πάχους και των ατελειών. Το αποτέλεσμα είναι πιο σμιλευμένη σιλουέτα και πιο σφριγηλό και λείο δέρμα με απολύτως φυσικό τρόπο..
Τεχνική Αντιγήρανσης Προσώπου Endermolift
Πρόκειται για μέθοδο της LPG που αναπυκνώνει σε βάθος το δέρμα, σβήνοντας έτσι τα σημάδια του γήρατος. Οι κεφαλές Lift της LPG διοχετεύουν μικρο-παλμούς στην επιφάνεια του δέρματος, προκειμένου να διεγείρουν τα κύτταρα της νεότητας εις βάθος, επανενεργοποιώντας έτσι τη φυσική διαδικασία παραγωγής ινών κολλαγόνου και ελαστίνης.
Κρυολιπόλυση για αντιμετώπιση τοπικού πάχους
Είναι ασφαλής, μη επεμβατική μέθοδος μείωσης του τοπικού πάχους, εγκεκριμένη από το FDA. Βασισμένη σε εκτεταμένη έρευνα του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ η εν λόγω μέθοδος που βασίζεται στο σύστημα CLATUU προσφέρει:

Ασφάλεια, άμεση αποτελεσματικότητα και γρήγορη θεραπεία
Απόπτωση των λιποκυττάρων
Μηδενικό χρόνο αποθεραπείας
Άνετη και εύκολη θεραπεία για τον ασθενή

Αποτρίχωση με laser σε όλες τις περιοχές του σώματος
Το Τμήμα BEAUTY & WELLNESS του MediHall-The Elixir Lab διαθέτει το πρωτοποριακό σύστημα SOPRANO ICE, το οποίο είναι:

  • Πραγματικά ανώδυνο
  • Αποδεδειγμένα ασφαλές
  • Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος (I-VI)
  • Τεχνολογίας HR
  • Εν-Κινήσει Τεχνολογίας SHR

Επιπλέον, είναι τεχνολογίας SOLID-STATE ALEX, δηλαδή λειτουργεί χωρίς αναλώσιμο, έχει ταχύτητα έως και 10 Hz, ενώ είναι το μοναδικό εγκεκριμένο από το FDA σύστημα για μαυρισμένα από τον ήλιο δέρματα. Η αποτρίχωση μπορεί να γίνει καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους σε ασθενείς με κάθε τύπο και χρώμα τρίχας και δέρματος, άνετα, γρήγορα και αποτελεσματικά.

Θεραπεία σώματος LPG για μείωση της κυτταρίτιδας και μη επεμβατική λιπογλυπτική σώματος
Πρόκειται για εγκεκριμένη από το FDA μέθοδο για μείωση της κυτταρίτιδας.
Μεσοθεραπεία προσώπου και σώματος
Είναι η έγχυση ουσιών κάτω από την επιδερμίδα με σκοπό να διορθωθούν προβλήματα αυτής. Επιτυγχάνει σύσφιξη προσώπου- σώματος, λιποδιάλυση, αντιμετώπιση κυτταρίτιδας.
Θεραπεία Αντιγήρανσης
Χρησιμοποιείται στην Ιατρική για πάνω από 30 χρόνια. Πρόκειται περί της έγχυσης ποσότητας φαρμάκου σε σημεία του προσώπου. Η θεραπεία είναι ασφαλής, φτάνει να πραγματοποιείται από έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό όπως αυτό του MediHall.
HydraFacial MD
Αποκτήστε σε 4 βήματα πρόσωπο καθαρό, ενυδατωμένο, λαμπερό και νεανικό, με το καινοτόμο HYDRAFACIAL,που αποτοξινώνει, ενυδατώνει θρέφει και αναδομεί τα επίπεδα του κολλαγόνου στο δέρμα, ευχάριστα και ανώδυνα.Ενδείκνυται για υπερμελαγχρώσεις, λιπαρό-πορώδες δέρμα, λεπτή ρυτίδωση, θαμπή, κουρασμένη, άτονη επιδερμίδα.Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος η συγκεκριμένη μη επεμβατική θεραπεία βελτιώνει όχι μόνο τη γενικότερη υγεία του δέρματος, αλλά θεραπεύει/βελτιώνει, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

Τα σημάδια προχωρημένου γήρατος
Τις ρυτίδες
Την υφή του δέρματος
Την ελαστικότητα και τη σταθερότητα του δέρματος
Το λιπαρό δέρμα
Η HydraFacial MD® προσφέρει απτά, άμεσα και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Βασισμένη στη Vortex TechnologyTM και σε μία διεργασία πολλών βημάτων (Vortex-Exfoliation™, Vortex-Peel™, Vortex-Extraction™, Vortex-Boost™, και Vortex-Fusion®) έχει επιτύχει σε κλινικές μελέτες καλύτερα αποτελέσματα από πολλές άλλες μεθόδους αναζωογόνησης του δέρματος.

Αυτόλογη μεσοθεραπεία PRP
Είναι αντιγηραντική τεχνική στην οποία χρησιμοποιείται υλικό που προέρχεται από το ίδιο το σώμα του θεραπευόμενου, αφού πρώτα υποστεί επεξεργασία.

Κλείστε το Ραντεβού σας

Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να κλείσετε ραντεβού στο Διαγνωστικό Κέντρο MEDIHALL , και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για επιβεβαίωση του ραντεβού σας.

*

*

*

*

*

Reload Captcha

Image module

Check – Up για την Γυναίκα.

Το Medihall προσφέρει ένα μοναδικό πακέτο check – up για την Γυναίκα στην προνομιακή τιμή των 95 ευρώ.

Image module

Check – Up για τον Άντρα.

Το Medihall προσφέρει ένα μοναδικό πακέτο check – up για τον Άντρα στην προνομιακή τιμή των 95 ευρώ.

Image module

Βασικός ‘Ελεγχος

Το Medihall προσφέρει τον πλήρη βασικό αιματολογικό στην προνομιακή τιμή των 30 ευρώ.

Πακέτα Προσφορών

Βρες εύκολα και γρήγορα το πακέτο εξετάσεων που θες και κλείσε το ραντεβού σου σε 2' μόλις λεπτά!