';

Ντουφεξή Δήμητρα

Image
Ντουφεξή Δήμητρα
Γαστρεντερολόγος
ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ :

- 2017: απόκτηση τίτλου ειδικότητας Παθολογίας
- Οκτώβριος 2010-Δεκέμβριος 2015: Εξειδίκευση Γαστρεντερολογίας-Παθολογίας (North East London Deanery Trainee)
- 2015: Specialty Certificate in Gastroenterology (MRCP Gastro – Royal College of Physicians, U.K.)
- 2009: Membership of Royal College of Physicians (MRCP), U.K.
- 2009: MRCP PACES Exam
- 2006: MRCP Part 2
- 2005: MRCP Part 1
- 2003: Πτυχίο Ιατρικής Σχολής (MBBS), King’s College London - University of London
- 2000: Bachelor (BSc) of Neuroscience with Basic Medical Studies (Second Class Honours, Upper Division), King’s College London, University of London, U.K. Έρευνα: Vanilloid receptors in dorsal root ganglia ( Professor Priestley QMW College – London)
- 1994-1996: Bilingual Diploma of the INTERNATIONAL BACCALAUREATE (Σχολή Μωραΐτη)

ΑΔΕΙΑ ΑΣΚΗΣΕΩΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ :

- Νομαρχία Αθηνών, Τομέας κεντρικός Διεύθυνση δημόσιας υγείας (2018)
- Aναγνώριση Τίτλου Ιατρικής ειδικότητας (2018)
- Άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος United Kingdom: General Medical Council (Provisional - 2003, Full - 2004)

ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ :

- Νομαρχία Αθηνών, Τομέας κεντρικός Διεύθυνση δημόσιας υγείας (2018)
- TCertification for FibroScan (Transient Elastography EchoSense®) – North Middlesex Hospital, London, U.K., 2017
- Teaching course (Royal College of Physicians – Cambridge, U.K.), 2016
- Gastroscopy & Colonoscopy individual competency certification (JAG accredited); 2014
- Colonoscopy course (JAG accredited course); (Wrexham Maelor Hospital, Wales), 2013
- Management Course (Organiser: ISC Medical – London), 2012
- Nutrition Course, (Leeds University), 2012
- Advanced Life Support, U.K.: 2004, 2007, & 2012
- Upper GI Endoscopy (JAG accredited course); (St George’s Hospital, Tooting), 2010
- Accident & Emergency X-ray Interpretation, (University of Westminster, London), 2005
- Basic Surgical Skills (Princess Royal University Hospital, Kent), 2004
- Ετήσια συμμετοχή: Cornerstones® Meeting “Best of DDW in IBD”, London, UK
- Ετήσια συμμετοχή: Acute & General Medicine National Conference, ExCel conference centre, London, UK

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ :

- Iaνουάριος 2016-Δεκέμβριος 2017: Διευθύντρια Γαστρεντερολογικής Κλινικής, North Middlesex University Hospital, London (Substantive post, Lead of Clinical Audit of Department, Secretary of Hospital Consultant Committee).
- Οκτώβριος 2014-Δεκέμβριος 2015: Επιμελήτρια (official training post) Γαστρεντερολογίας, Ηπατολογίας και Μεταμόσχευσης Ήπατος, Royal Free Hospital, London.
- 2012-2013: Επιμελήτρια Γαστρεντερολογίας (official training Senior Registrar Post) (στα εξειδικευμένα τμήματα φλεγμονώδης εντερικής νόσου και τμήμα άνω πεπτικού /Barrett’s/Laser/RFA), University College Hospital, London.
- 2011-2012: Επιμελήτρια (official training post) Γαστρεντερολογίας και Παθολογίας, Newham General Hospital, London.
- 2010-2011: Επιμελήτρια (official training post) Γαστρεντερολογίας και Παθολογίας, Princess Alexandra Hospital, Harlow, Hertfordshire.
- 2010: Επιμελήτρια Γαστρεντερολογίας και Παθολογίας (locum training post), τμήμα Ηπατοχολικής Παθολογίας, University College Hospital, London.
- 2009-2010: Επιμελήτρια Γαστρεντερολογίας και Παθολογίας (locum post), Queen’s Hospital, Romford.
- 2008-2009: Ειδικευόμενη παθολογίας (official training post) στα τμήματα νεφρολογίας, γαστρεντερολογίας, BHR Trust Hospitals, London.
- 2006-2008: Ειδικευόμενη παθολογίας (official training post) στα τμήματα πνευμονολογίας, γηριατρικής και Acute Medicine, Frimley Park Hospital, Surrey
- 2005-2006: Eιδικευόμενη Accident & Emergency (official training post), Portsmouth Hospitals Trust, U.K.
- 2004-2005: Ειδικευόμενη παθολογίας (locum post) στα τμήματα Acute Medicine, Princess Royal University Hospital, Kent.
- 2003-2004: House officer παθολογίας (official training post) στα τμήματα πνευμονολογίας, γηριατρικής και γαστρεντερολογίας, και house officer χειρουργικής στα τμήματα άνω πεπτικού & ηπατοχολικού, και μαστού & ενδοκρινικών επεμβάσεων, Princess Royal University Hospital, Kent.

ΜΕΛΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ :

-General Medical Council, Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, Medical Defense Union, Hellenic Medical Society, British Society of Gastroenterology

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΣΕ ΒΡΕΤΑΝΙΚΑ & ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ :

- Παρουσίαση: Management & Liver transplant in Alcohol-Related Liver disease, Digestive Disorders Federation, London, UK, 2015
- Παρουσίαση poster: transjugular versus percutaneous liver biopsy, Digestive Disorders Federation, London, UK, 2015
- Παρουσίαση poster: “Was it the curry? An unusual vascular complication of SLE”, British Rheumatology Society National Annual Conference 2008, Liverpool, U.K.
- Παρουσίαση poster: “Are noseclips needed for spirometry in cystic fibrosis?”, American Thoracic Society Conference 2007, San Francisco, California, United States.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ :
Τηλέφωνο : 210 6250100
Email :doufexi@medihall.gr

Πακέτα

Προσφορών

Κέντρο Αισθητικής The ElixirLab

By Medihall

Healthy
Visitors Words
Τα Ιατρεία μας
Image module
Ακτινοδιαγνωστικό

Η ακτινοδιαγνωστική είναι η ιατρική ειδικότητα η οποία χρησιμοποιεί τεχνολογίες απεικόνισης των εσωτερικών οργάνων και άλλων μερών του σώματος με σκοπό τη διάγνωση και πολλές φορές τη θεραπεία ασθενειών.

Image module
Βιοπαθολογικό

Το εργαστήριο βιοπαθολογίας του Medihall καλύπτει όλες τις εξετάσεις που περιλαμβάνονται στην ιατρική ειδικότητα της βιοπαθολογίας

Image module

Γυναικολογικό – Μαιευτικό

Γυναικολογία είναι η ειδικότητα της Ιατρικής που μελετά τον οργανισμό της γυναίκας και το γενετικό της σύστημα από μορφολογική, φυσιολογική, αλλά και παθολογική άποψη.

Image module
Ενδοκρινολογικό

Παρέχονται υπηρεσίες ενδελεχούς ορμονικού ελέγχου και εξειδικευμένων διαγνωστικών δοκιμασιών ώστε να εφαρμόζεται η κατάλληλη και αποτελεσματικότερη αγωγή σύμφωνα με τα διεθνή πρότυτα.

Image module
Καρδιολογικό

Καρδιολογία είναι η ιατρική ειδικότητα που ασχολείται με τις παθήσεις της καρδιάς. Η πρωταρχική ευθύνη της καρδιάς είναι η προώθηση του αίματος στη συστηματική κυκλοφορία, δηλαδή στους πνεύμονες, όπου αυτό οξυγονώνεται.

Image module
Οφθαλμολογικό

H οφθαλμολογία είναι η ιατρική ειδικότητα που ασχολείται με την ανατομία, φυσιολογία και παθήσεις των οφθαλμών. Ανήκει στις λεγόμενες χειρουργικές ειδικότητες. Το Ιατρείο του MediHall είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα τεχνολογίας αιχμής.

Image module
Παθολογικό-Γηριατρικό

Το Παθολογικό τμήμα του Medihall διέπεται από ανθρωποκεντρική αντιμετώπιση των προβλημάτων της Εσωτερικής Παθολογίας. Μέσω της δυνατότητας διενέργειας ιατρικών συμβουλίων με ιατρούς άλλων ειδικοτήτων.

Image module
Χειρουργικό

Η Γενική Χειρουργική είναι η ειδικότητα εκείνη της Ιατρικής που ασχολείται με τη διάγνωση, θεραπεία και χειρουργική αποκατάσταση των κηλών

Image module
Αισθητικής Ιατρικής

Στο Τμήμα Αισθητικής Ιατρικής του MediHall παρέχονται πρωτοποριακές υπηρεσίες υγείας και ευεξίας, βασισμένες σε υπερσύγχρονο εξοπλισμό.

Image module
Γαστρεντερολογικό

Γαστρεντερολογία είναι η ιατρική ειδικότητα που ασχολείται με τη διάγνωση και θεραπεία οξέων και χρόνιων παθήσεων του πεπτικού συστήματος

Image module
Δερματολογικό – Αφροδισιολογικό

Το δέρμα είναι το αισθητήριο όργανο της αφής και διαθέτει ορισμένες ιδιότητες απαραίτητες για την επιβίωση του ατόμου και για την αλληλεπίδρασή του με το εξωτερικό περιβάλλον.

Image module
Ενδοσκοπικό

Η γαστρεντερολογία είναι ένας κλάδος της ιατρικής επιστήμης που ασχολείται με το πεπτικό σύστημα και τα όργανά του: οισοφάγος, στομάχι, πάγκρεας, ήπαρ, χοληδόχος κύστη, λεπτό και παχύ έντερο.

Image module
Ορθοπαιδικό

Ορθοπαιδική είναι η ιατρική ειδικότητα που μελετά και θεραπεύει τις παθήσεις και τραυματικές κακώσεις του μυοσκελετικού συστήματος.Ανήκει στις χειρουργικές ειδικότητες. Στο ορθοπαιδικό ιατρείο του MediHall γίνεται κλινική εξέταση, διάγνωση, αλλά και αντιμετώπιση κλασικών ορθοπαιδικών παθήσεων και τραυματικών κακώσεων.

Image module
Ουρολογικό – Ανδρολογικό

Το Ουρολογικό τμήμα του Medihall καλύπτει όλο το φάσμα της διάγνωσης, θεραπείας και αποκατάστασης των παθήσεων του ουροποιητικού συστήματος.

Image module
Παιδιατρικό

Στόχος του Παιδιατρικού Ιατρείου του MediHall είναι η σωστή σωματική, ψυχική και πνευματική υγεία των παιδιών, μέσα από την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση και συμβουλευτική των γονέων.

Image module
Ιατρείο μελέτης ξηροφθαλμίας

Τα συμπτώματα της ξηροφθαλμίας απασχολούν το 34% του πληθυσμού παγκοσμίωςΜήπως κι εσείς έχετε ερυθρότητα στους οφθαλμούς, την αίσθηση ξένου σώματος, έντονο ερεθισμό & ευαισθησία στο φως, υπερβολική δακρύρροια;

Κλείστε το Ραντεβού σας